RoboMarkets paplašina R Trader termināla un tā Stratēģiju Veidotāja funkcionalitāti

17.09.2018 / 12:55

Dārgie Klienti un Partneri,

RoboMarkets turpina saņemt atsauksmes no klientiem un viņu viedokļus par Kompānijas produktiem, lai tos uzlabotu, padarītu tos efektīvākus un vieglāk lietojamus. Šodien mēs vēlētos jums pastāstīt par jaunāko R Trader platformas atjauninājumu un piecām jaunām lietām, ko tā piedāvā.

Kas jauns pie R Trader?

Jaunas funkcijas mūsu Stratēģiju Veidotājā

Indikatoru vērtību ar tādiem pašiem parametriem salīdzināšana dažādos stabiņos. Piemēram, jūs vēlaties pārbaudīt vai jaunākais fraktālis ir augstāks kā iepriekšējais. Šī funkcija ir pieejama Stratēģiju rediģētājā.
Pilna Stratēģiju Veidotāja lietošanas instrukcija

"Tirgus Dziļums" (DOM)

2. līmeņa "Tirgus Dziļums" ļauj sekot pat nelielākajām cenas svārstībām, līdz ar to nodrošinot tirgoņus ar detalizētākām tirgus projekcijām. Rīks var tikt izmantots, lai paredzētu precīzus brīžus, kad atvērt un aizvērt ilgtermiņa stratēģiju pozīcijas.

Trailing Stop

Trailing Stop ir viens no pamata rīkiem, lai pārvaldītu riskus un uzlabotu tirdzniecības efektifitāti. Šī funkcija ir diezgan vienkārša, jo tā darbojas līdzīgi kā Stop Loss. Tomēr, atšķirībā no Stop Loss, Trailing Stop seko cenai, kad tā pārvietojas virzienā, kurš ir labvēlīgāks tirgonim. Viss, kas viņiem ir jādara ir jāizvēlas intervāls starp savu pozīciju un Trailing Stop līmeni punktos. Trailng Stop ir servera puses funkcija, līdz ar to tā paliek aktīva arī tad, ja termināls ir izslēgts.
Vairāk par Trailing Stop izmantošanu R Trader

Laiks&Pārdošanas

Šis rīks ir pieejams Akiju tirgos. Tas parāda laiku, kad darījums tika izpildīts, pirkšanas vai pārdošanas indikācijas, darījuma cenu un apjomu. Šī informācija var jums palīdzēt novērtēt pašreiz tirgū esošo pircēju un pārdevēju skaitu, kā arī viņu kopējo tirdzniecības apjomu.

Pārvaldiet Vērošanas Sarakstus izmantojot klaviatūru

Pievienojiet instrumentus saviem Vērošanas sarakstiem nospiežot "Enter" pa taisno no meklēšanas lauka.

Vai esat gatavs izmēģināt jauno funkcionalitāti tieši tagad?

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lv/about/company/news/show/4418-update-rtrader-09-2018/