RoboMarkets Kļūst par BMW M Motorsport Oficiālo Partneri

20.05.2019 / 13:38

Dārgie Klienti un Partneri,

Šogad RoboMarkets kļūst par BMW M Motorsport oficiālo partneri. Gaidāmās un ļoti populārās Vācijas autošosejas lielmeistaru sacīkšu DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) laikā, zviedru BMW komandas pilots Joels Eriksons sacentīsies, lai iegūtu jauno #47 BMW M4 DTM sacīkšu auto, ar manāmu RoboMarkets zīmola redzamību.

Mēs esam lepni, ka varam paļauties uz tik daudziem spēcīgiem partneriem gaidāmajā DTM sezonā. Viņi visi garantē to, ka mēs esam spējīgi radīt augstākā standarta komandu autosportu. Visu vārdā, es par to izsaku pateicību visiem no BMW Motorsport. Man arī ir būtiski pateikt to, ka mūsu partnerattiecības, galvenokārt, ir kaut kas daudz vairāk, kā vienkārša logo attēlošana. Mēs vienmēr esam ieinteresēti veidot partnerattiecības tādā veidā, ka tās dod reālu vērtību visiem iesaistītajiem. Mēs kopā esam stiprāki.

Jenss Markvarts, BMW Group Motorsport Vadītājs

BMW M Motorsport together with RoboMarkets!

Mēs esam ļoti lepni kļūt par oficiālajiem BMW M Motorsport, komandas ar lielisku vēsturi un uzvaras tradīcijām, partneriem. RoboMarkets augsti novērtē tieksmi uz ekselenci un vēlmi sacensties par labākajiem rezultātiem, un BMW M Motorsport šīs vērtības atspoguļo perfekti. Mūsu partnerība uzlabos RoboMarkets zīmola atpazīstamību Eiropā. Mēs vēlam BMW M Motorsport komandai veiksmi jaunajā sezonā un visu mērķu sasniegšanu katrā no DTM sezonas posmiem.

Konstantīns Rašaps, RoboMarkets CBO

2019. gada DTM sezona sastāv no 18 sacīkstēm, pirmās no kurām norisinājās 3. maijā Hokenheimas trasē, Vācijā. Tad sacīkstes pārceļas uz Colderu (Beļģija), Misano (Itālija, Norisringu (Vācija), Asenu (Nīderlande), Brands Hatch (Lielbritānija), Lauzicringu (Vācija) un Nirburgringu (Vācija), un tad atgriežas Hokenheimā uz pēdējām sacīkstēm, kuras norisināsies 2019. gada 4.-6. oktobrī.

Jūtiet līdzi BMW M Motorsport
kopā ar RoboMarkets!

Pievienojies mums tagad

New BMW M4 DTM racing car with RoboMarkets brand appearance

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lv/about/company/news/show/4454-bmw-m-motorsport-sponsorship-05-2019/