RoboMarkets pievieno vairākus noderīgus uzlabojumus R Trader platformai

03.06.2020 / 10:41

Dārgie Klienti un Partneri,

Mēs esam pievienojuši vairākus uzlabojumus R Trader tirdzniecības platformai, kas ir paredzēti, lai padarītu jūsu prognozes precīzākas un jūsu tirdzniecību ērtāku. Iegūstiet no visām atjaunotā web termināla iespējām, kas paredzētas efektīvākam darbam ar vairāk kā 12,000 instrumentu.

Vairāk par R Trader uzlabojumiem

4 jauni tirdzniecības indikatori

Izmantojiet "Force Index", "Volume-Weighted Average Price"(VWAP), "Pivot Point" un "Donchian channel" , lai uzlabotu savu tirdzniecības stratēģiju.

TIrdzniecības pieraksts ērtos grafikos

Analizējiet savus tirdzniecības rezultātus, izmantojot jaunu R Trader rīku, kas saucās "Tirdzniecības pieraksts". Jūsu tirdzniecības vēsture tagad ir parādīta grafika veidā, kur tiek parādīti galvenie jūsu kontu statistiskie rādītāji, piemēram, peļņa, pašu kapitāls, "drawdown", depozīts un bilance.

Korporatīvo notikumu kalendārs

Sekojiet ziņām par pasaules lielākajām kompānijām un esiet pirmais, kurš uzzina par tādiem augsta profila notikumiem, kā:

Dividendes - datumi, kad akcionāriem tiek izmaksātas dividendes.

Peļņa - datumi, kad tiek publicēti finanšu apskati.

Šķelšanās - datumi, kad akcijas tiek šķeltas un konsolidētas.

Līguma specifikācijas pa tiešo terminālā

Vairs nav jātērē laiks, meklējot informāciju par interesējošā aktīva tirdzniecības nosacījumiem - katra instrumenta līguma specifikācijas ir pa taisno pieejamas platformā.

"Uzlabotā" mobilā versija

  • Uzlaboti grafiki.

  • Ērtāka navigācija.

  • Paplašināti Vērošanas Saraksti.

  • Atjaunināta saskarne.

Sāciet izmantot uzlabotās R Trader funkcijas jau tagad, lai sasniegtu savus ambiciozākos tirdzniecības mērķus ar RoboMarkets.

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lv/about/company/news/show/4494-rtrader-updates-05-2020/