RoboMarkets ir nosaukts par "Labāko Akciju Tirdzniecības Brokeri" un "Vadošo Mobilās Tirdzniecības Brokeri"

26.11.2018 / 12:46

Dārgie Klienti un Partneri,

RoboMarkets saņēma prestižas godalgas, "Labākais Akciju Tirdzniecības Brokeris" un "Vadošais Mobilās Tirdzniecības Brokeris", "Londonas Investoru Šova 2018" un "Mančesteras Investoru Šova 2018" izstādēs, kuras notika Apvienotajā Karalistē. Kompānija nepārtraukti strādā, lai uzlabotu savus tirdzniecības nosacījumus savu klientu interesēs, un tās darba efektivitāti apstiprina mūsu klientu atzinums un jaunās godalgas, kuras mums pasniedza finanšu industrijas eksperti. 

Labākais Akciju
tirdzniecības Brokeris

2018
Londonas Investoru Šovs

Vadošais Mobilās
Tirdzniecības Brokeris

2018
Mančesteras Investoru Šovs

"Labākais Akciju Tirdzniecības Brokeris"

Kompānija nodrošina tirgoņus ar iespēju tirgot īstās akcijas un tajā pašā laikā paturēt tiesības uz dividendēm un privilēģijām, kuras pienākas akcionāriem. RoboMarkets klientiem ir pieeja vairāk kā 3,000 īsto akciju tirdzniecībai no Amerikāņu kompānijām un vairāk kā 8,400 CFD uz US, DE un Šveices akcijām, kuras ir pieejamas tirdzniecībai R Trader terminālā.

Uzzināt vairāk par Akciju tirdzniecību

"Vadošais Mobilās Tirdzniecības Brokeris"

24/7 piekļuve tirdzniecības terminālam ir būtiska jebkuram tirgonim. Zinot to, mēs esam izstrādājuši R MobileTrader, ērtu lietotni, kas paredzēta iOS/Android balstītiem viedtālruņiem un planšetdatoriem. R MobileTrader ir pilnīgi funkcionāla tirdzniecības darbstacija tirgoņu kabatās, pateicoties kurai tirgoņi var ne tikai tirgoties savos MT4 kontos, bet arī veikt līdzekļu depozītu, lasīt analītiku un veikt citas darbības - tāpat kā parastā datora platformā.

Viss par RoboMarkets termināliem

 

Mēs nebūsim pašapmierināti un darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai palīdzētu katram mūsu produktam vai pakalpojumam saņemt augstākos apbalvojumus no tirgoņiem un ekspertiem.

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lv/about/company/news/show/4438-london-manchester-investor-show-awards-2018/