Esiet viens no pirmajiem, kas uzzina par stratēģiju būvētāja jaunajām iespējām

27.03.2018 / 10:00

Dārgie Klienti un Partneri,

Mēs ar prieku jūs informējam par vairākiem R Trader termināla funkcionalitātes atjauninājumiem. Starp visiem uzlabojumiem, ir uzlabots tirdzniecības instrumentu meklētājs, uzlabota termināla veiktspēja un pievienotas jaunas iespējas izveidot tirdzniecības robotus stratēģiju būvētājā.

1. Laika indikators
No šī brīža, kad izveidojat jaunu tirdzniecības stratēģiju, jums ir iespēja iestatīt laika limitus stratēģijas parametriem. Piemēram, jūs variet izveidot stratēģiju, kura aktivizēs pasūtījumus pirmās stundas laikā no US akciju tirgus atvēršanās. Šis likums var tikt pielietots atsevišķi un kombinācijā ar citiem nosacījumiem, kas norādīti stratēģiju būvētājā.

2. Atvēršana nākamajā stabiņā
Šī īpašība būs noderīga veidojot algoritmus balstoties uz sveču paterniem. Aktivizējot "Tirgošanās uz nākamā stabiņa" īpašību palaistajā stratēģijā, jūs atspējosiet signālu aprēķinu katram tikšķim tajā stabiņā.

3. Vidējais spreds testējot
Jums ir iespēja norādīt vidējo spreda vērtību testējot savu stratēģiju, izmantojot vēsturiskos datus, un pateicoties tam, iegūt precīzākus rezultātus.

4. Jauni šabloni
Standarta šablonu komplekts ir paplašināts: mēs esam pievienojuši vairākus, jaunus, interesantus šablonus, kas paredzēti jaunu tirdzniecības robotu izveidei stratēģiju būvētājā.

Papildus tam, mēs esam paplašinājuši un atjaunojuši "Umstel Helpdesk" sadaļu, kur jūs variet atrast atbildes uz jautājumiem par stratēģiju būvētāju.

Izveidojiet savu pirmo tirdzniecības robotu

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda