RoboMarkets ir ieviesis iespēju tirgot īstās akcijas R Trader terminālā

06.06.2018 / 13:19
money-expo

Dārgie Klienti un Partneri,

RoboMarkets ir atvēruši piekļuvi jauniem tirdzniecības instrumentiem daudz-aktīvu terminālā R Trader. No šī brīža jūs variet sākt investēt īstajās lielāko Amerikas biržu akcijās un arī piedalīties korporatīvajās darbībās, kā to īpašnieki.

Jauno instrumentu skaitsir vairāk kā 3,000 akcijas
Tirdzniecības platformaR Trader
Kredītplecslīdz pat 1:20
Komisija ir no 0.0045 USD par akciju

Atvērt R Trader kontu un iegūt piekļuvi vairāk kā 11,000 instrumentiem: Īstā akcijas, Indeksi, CFD uz DE, Šveices un US akcijām.

vai sāciet ar bezmaksas demo kontu

Esot daudz-aktīvu brokeris ar vairāk kā 6 gadiem pieredzes, mēs cenšamies mūsu klientiem nodrošināt labākās iespējas viņu investīciju portfolio dažādošanai. Mūsu augstākā prioritāte ir visu produktu labākā kvalitāte: tie, kuri jau eksistē un tie, kuri ir ieviesti tikai nesen. Mēs redzam pakāpeniski augošu interesi no mūsu Eiropas klientu puses par īsto akciju tirdzniecību un piedāvājam viņiem vienus no viskonkurētspējīgākajiem tirdzniecības nosacījumiem šajā tirgū. Īsto akciju tirdzniecības ieviešana R Trader terminālā mūs, kā brokeri, ir pacēlušas jaunā līmenī. Zemas komisijas un daība korporatīvajos notikumos apmierinās lielākās daļas tirgoņu prasības.

RoboMarkets produktu menedžeris,
Kirils Kiričenka

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda