RoboMarkets iepazīsti 700 papildus tirdzniecības instrumentus R Trader kopā ar uzlabotu funkcionalitāti

22.01.2019 / 08:46

Dārgie Klienti un Partneri,

RoboMarkets ir R Trader terminālā ir ieviesuši jaunas iespējas un pievienojuši vairāk kā 700 jaunus aktīvus platformā pieejamo tirdzniecības instrumentu sarakstam. No šī brīža mūsu klienti var tirgot akciju CFD no tādām labi zināmām Amerikas kompānijām, kā Dropbox Inc, First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics, Opera Limited, Spotify Technology S.A., Vanguard Total World Bond un daudzas citas.

Jauno R Trader instrumentu TOP5:

  • DBX (Dropbox Inc) - akcijas no kompānijas, kura nodrošina failu hostingu, piemēram, mākoņa glabātuvi un datu sinhronizāciju.
  • OPRA (Opera Limited) - CFD uz akcijām no slavenās IT kompānijas, kura izstrādā dažādu programmatūru, tajā skaitā labi zināmo Opera interneta pārlūku.
  • ROBT (First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF) - ETF sedz vairākas kompānijas, kuras fokusējas uz mākslīgā intelekta izpēti un robotiku.
  • ROKU (Roku Inc) - akcijas no kompānijas, kura specializējas mediju atskaņotājos dažādiem rīkiem, kuri saņem signālus no interneta.
  • SPOT (Spotify Technology S.A.) - akcijas no interneta pakalpojuma, kurš nodrošina audio straumēšanu vairāk kā 100 miljoniem cilvēku.

Ieguldiet Akcijās

Mēs ne tikai pievienojām jaunus instrumentus R Trader platformai, bet arī uzlabojām funkcionalitāti, kas padara darbu terminālā daudz ērtāku. No šī brīža jūs variet:

  1. Izveidot tirdzniecības ziņojumus un sūtīt tos uz savu e pasta adresi CSV un PDF formātos.
  2. Importējiet instrumentu sarakstu no TXT failiem R Trader termināla "Vērošanas sarakstos".

Mēs nepārtraukti strādājam pie R Trader termināla uzlabošanas, tieši tāpēc jūsu atsauksmes mums ir svarīgas. Jūs variet sūtīt savus ieteikumus, idejas un risinājumus mūsu Tiešsaistes atbalstam un būt pilnīgi droši, ka tie tiks izskatīti.

Ar cieņu,
RoboMarkets komanda