RoboMarkets: jauna stadija sadarbībā ar BMW M Motorsport

28.07.2021 / 16:52

Dārgie Klienti un Partneri,

RoboMarkets ir oficiālais BMW M Motorsport partneris kopš 2019. gada un turpina atbalstīt BMW M Motorsport "BMW M2 Cup" un "24-hour Nürburgring" sacīkstēs.

Viena no sarežģītākajām sacīkstēm pasaulē, slavenās "24 Hours Nürburgring" sacīkstes bezās mums par labu - komanda Nr.20 ar BMW M6 GT3 auto ar RoboMarkets zīmolu virsū finišēja 6. Papildus tam BMW komandām ir tiešām daudz veiksmes stāstu: kopā 20 uzvaras, tai skaitā 8 viens-divi uzvaras. Nevienam citam ražotājam nav vairāk uzvaru šajā sacīkstē.

"24 Hours Nürburgring ir izturības braucienu sezonas galvenais notikums un mēs esam priecīgi un pateicīgi, ka varējām cīnīties par uzvaru ar tādu partneru, kā RoboMarkets palīdzību. Mēs esam lieliski strādājuši ar RoboMarkets DTM un tagad esam priecīgi pārslēgt mūsu partnerību uz GT sacīkstēm".

Thomas Felbermair, Pārdošanas un mārketinga viceprezidents, BMW M GmbH

"BMW M2 Cup" sacīkšu sērija notiks no 23. jūlija līdz 3. oktobrim trasēs no Austrijas, Beļģijas, Vācijas un Nīderlandes. Tajās piedalīsies 2 RoboMarkets zīmolu nesošas mašīnas - zils BMW M2 CS Racing un sudraba.

"Mēs esam priecīgi paplašināt savu partnerību ar BMW M Motorsport un mēs gaidām, ka nākamā sezona tiešām būs aizraujoša. Katru gadu sacīkstes trasēs kļūst par nopietnu izaicinājumu komandām, un tām ir jāparāda savas spējas ātri reaģēt un pielāgoties izmaiņām. Katru gadu BMW M Motorsport apstiprina savu augsto sagatavotības līmeni, vēlmi cīnīties līdz galam un arī uzrāda lieliskus rezultātus. Šajā aspektā RoboMarkets domā līdzīgi - mēs pieturamies tai pašai pieejai, lai uzlabotu savus produktus un pakalpojumus katru gadu. Tas ir iemesls, kāpēc priecājamies sadarboties ar partneri, ar kuru mums sakrīt vērtības."

Konstantīns Rašaps, RoboMarkets CBO

Sacīkšu grafiku meklējiet mājas lapā un sekojiet mums sociālajos tīklos, kurus mēs publicējam ziņas un izlozējam sacīkšu biļetes!

Ar cieņu
RoboMarkets komanda