RoboMarkets ir kļuvis par Eintracht Frankfurt premium partneri

24.03.2022 / 08:00

Dārgie Klienti un Partneri,

Mēs ar prieku jums ziņojam, ka 2022. gadā RoboMarkets ir kļuvis par Vācijas sporta kluba Eintracht Frankfurt, kas ir komanda ar vairāk kā gadsimtu senu vēsturi, oficiālo partneri. Eintracht Frankfurt ir būtiska Vācijas futbola top divīzijas daļa, pašreizējā Vācijas čempiona titula turētāja un pieckārtēja nacionālā kausa ieguvēja.

RoboMarkets ir droši, ka sports un tirdzniecība ir cieši saistīti: abi ir emocijām, adrenalīna un bagātīgas pieredzes pilnas pasaules, kurās ir būtiska vēlme uzvarēt. Tas ir tas, kas apvieno mūs ar jauniem partneriem!

Partnerības periodā, līdz 2023./2024. gada sezonas beigām, RoboMarkets būs kluba Premium Partneris, kas nozīmē, ka mūsu komandas savstarpēji viena otru atbalstīs informācijas un mārketinga jomās.

"Ar RoboMarkets mēs esam ieguvuši Premium Partneri, kurš ne tikai domā par nākotni, bet arī tajā dzīvo. Tā kā Frankfurte ir viens no būtiskākajiem pasaules finanšu centriem, tas paver jaunas vīzijas un iespējas visiem iesaistītajiem partneriem."

Aksels Helmans, Eintracht Frankfurt valdes runasvīrs.

Mēs patiesi ceram, ka RoboMarkets un Eintracht Frankfurt turpinās virzīties uz priekšu kopā, jo taktika un un vēlme uzvarēt un sasniegt jaunu horizontu ir abu komandu asinīs, un tieši tas ir tas, kas sportam un tirdzniecībai ir kopīgs.

Pievienojieties mūsu uzvarām un sasniegumiem:

Ar cieņu
RoboMarkets komanda