RoboMarkets: būtiska informācija par Alphabet akciju šķelšanu 2022. gada 18. jūlijā

13.07.2022 / 17:25

Dārgie Klienti un Partneri,

2022. gada 18. jūlijā Alphabet akcijām notiks šķelšana. Akciju šķelšana ir korporatīvā darbība, kā rezultātā kompānija palielina emitēto akciju skaitu par konkrētu reizinātāju un samazina to vērtību ar skaitliski tādu pašu dalītāju.

Alphabet veiks 20 pret 1 akciju šķelšanu (1 akcija tiks sašķelta 20).

Kā tas ietekmēs pozīcijas un rīkojumus?

Ja jums ir atvērtas pozīcijas ar Alphabet akcijām, vai arī plānojat tādas atvērt, lūdzu, pievērsiet uzmanību šādām izmaiņām, kuras stāsies spēkā 2022. gada 18. jūlijā:

MetaTrader 4 / MetaTrader 5 konti

Šķelšanās procedūra notiks 18. jūlijā un tiks pabeigta pirms ASV akciju sesijas sākuma 16.30 (pēc servera laika).

  • Visi gaidošie rīkojumi (Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Buy Stop Limit, Sell Stop Limit, Stop Loss un Take Profit) ar GOOGL tiks atcelti

  • Visām GOOGL pozīcijām atvēršanas cena tiks dalīta ar 20

  • Katras GOOGL pozīcijas apjoms tiks reizināts ar 20

Lūdzu, ņemiet vērā, ka ja jūs izmantojat Ekspertu Padomdevēju (EP), mēs jums iesakam sazināties ar izstrādātājiem par to, vai viņu kodam ir nepieciešamas modifikācijas, lai nodrošinātu pareizu akciju datu interpretāciju pēc šķelšanas.

R StocksTrader konti

Šķelšanās procedūra notiks 18. jūlijā un tiks pabeigta pirms ASV akciju sesijas sākuma 16.30 (pēc servera laika).

  • Šķelšanas procedūras laikā visi gaidošie rīkojumi (Buy Limit, Sell Limit, Stop Loss un Take Profit) ar GOOGL, GOOGL.nq, GOOG un GOOG.nq tiks atcelti

  • Pozīcijām ar GOOGL, GOOGL.nq, GOOG un GOOG.nq, kas atvērtas pirms splita, atvēršanas cena tiks dalīta ar 20

  • Visu atvērto GOOGL, GOOGL.nq, GOOG un GOOG.nq pozīciju apjoms tiks reizināts ar 20

  • Visas šo instrumentu viena virziena pozīcijas no viena konta tiks apvienotas vienā jaunā pozīcijā. Šīs pozīcijas atvēršanas cena un apjoms tiks balstīts uz vidējo svērto visu pozīciju cenu pirms šķelšanas.

Vēsturiskie grafiki jūsu tirdzniecības terminālī tiks atjaunināti, lai atspoguļotu jaunās augstāk minēto instrumentu cenas.

Visi citi tirdzniecības nosacījumu aspekti paliks nemainīgi. Lūdzu ņemiet vērā šo informāciju, kad plānojiet savas tirdzniecības darbības.

Ar cieņu
RoboMarkets komanda