RoboMarkets: svarīga informācija par Tesla akciju šķelšanu 2022. gada 25. augustā.

22.08.2022 / 10:14

Dārgie Klienti un Partneri,

2022. gada 25. augustā Tesla veiks akciju šķelšanu. Akciju šķelšana ir korporatīva darbība, kuras rezultātā kompānija palielina emitēto akciju skaitu par konkrētu reizinātāju un samazina to vērtību tik pat reizes.

Tesla veiks 3 pret 1 akciju šķelšanu (1 akcija tiks sašķelta 3).

Kā tas ietekmēs pozīcijas un rīkojumus?

Ja jums ir atvērtas Tesla akciju pozīcijas, vai arī plānojat tādas atvērt, lūdzu, ņemiet vērā šīs izmaiņas, kuras stāsies spēkā 2022. gada 25. augustā:

MetaTrader 4 / MetaTrader 5 konti

Šķelšanas procedūra notiks 25. augustā un tiks pabeigta pirms ASV akciju sesijas sākuma 16.30 (pēc servera laika).

  • Visi gaidošie TSLA rīkojumi (Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Buy Stop Limit, Sell Stop Limit, Stop Loss un Take Profit) tiks atcelti.

  • TSLA pozīciju atvēršanas cena tiks dalīta ar 3.

  • Katras atvērtās TSLA pozīcijas apjoms tiks reizināts ar 3.

Lūdzu, ņemiet vērā, ja jūs izmantojat Ekspertus Padomdevējus (EP), mēs iesakām sazināties ar to izstrādātājiem, lai pārbaudītu, vai to kodiem nav nepieciešamas modifikācijas.

R StocksTrader konti

Šķelšanas procedūra notiks 25. augustā un tiks pabeigta pirms ASV akciju sesijas sākuma 16.30 (pēc servera laika).

  • Šķelšanas procedūras laikā visi aktīvie TSLA gaidošie rīkojumi (Buy Limit, Sell Limit, Stop Loss un Take Profit) un TSLA.nq tiks atcelti.

  • TSLA (CFD) un TSLA.nq pozīcijām, kas atvērtas pirms šķelšanas, atvēršanas cena tiks dalīta ar 3.

  • Visu atvērto TSLA (CFD) un TSLA.nq pozīciju apjoms tiks reizināts ar 3.

  • Visas viena virziena pozīcijas jebkurā no šiem instrumentiem vienā un tajā pašā kontā tiks apvienotas jaunā pozīcijā. Šīs jaunās pozīcijas atvēršanas cena un apjoms tiks balstīts vidējā svērtajā cenā no visām pirms šķelšanas turētajām pozīcijām.

Vēsturiskie grafiki jūsu tirdzniecības terminālī tiks atjaunināti, lai atspoguļotu augstāk minēto instrumentu jaunās cenas.

Visi citi tirdzniecības nosacījumu aspekti paliks tādi paši. Lūdzu, ņemiet vērā šo informāciju, kad plānojiet savu tirdzniecības aktivitāti.

Ar cieņu
RoboMarkets komanda